It's time to know MarketAlerts.ro 

Recommended Links and
Data Sources:


National Bank of RomaniaBucharest Stock ExchangeMinistry of FinanceRomanian Trade RegistryMinistry of JusticeElectronic Archive of PledgesYahoo! FinanceGoogle Search EngineCurrency trading and newsBourse de Paris


 

|
|
|
|
|
|Rapoarte de Piata


Pentru o mai buna evaluare a expunerii la risc, ar fi bine sa verifici
accesand aceste rapoarte recomandate:

- Raport de Informatii Generale furnizeaza rezultatele cautarii Google pentru criterii ajustate corespunzator.

- Raport privind Dosarele in Justitie include o lista de dosare administrative, civile sau penale publicate pe site-ul Ministerului de Justitie. Deocamdata, iti oferim numai lista dosarelor inregistrate la Tribunalul Bucuresti. Pentru alte instante, viziteaza Portalul Instantelor de Judecata.

- Raport privind Garantiile Mobiliare ce cuprinde toate garantiile mobiliare inregistrate la Arhiva Electronica a Garantiilor Mobiliare din Romania.

- Flash Report este, probabil, cel mai rapid raport multivalutar realizat vreodata despre companiile din Romania (timp mediu de procesare: mai putin de 15 secunde). In Flash Report, vei gasi informatii generale si financiare despre, aproape, orice companie din Romania. In plus, poti verifica Datoriile restante la Bugetul Statului actualizate trimestrial. Raportul este disponibil in engleza si romana. Poti sa alegi moneda de baza a raportului: ROL, RON, EUR sau USD. O versiune PDF este disponibila la cerere;

- Fisa Fiscala cuprinde datoriile restante catre Stat. In Fisa Fiscala, vei gasi informatii detaliate pe fiecare buget in parte, actualizate trimestrial si/sau la zi. Raportul este disponibil in engleza si romana. Poti sa alegi moneda de baza a fisei: RON, EUR sau USD. O versiune PDF este disponibila la cerere.

  |  
Copyright © 2006 - 2010, MarketAlerts.Ro™